Termeni si conditii

Actualizare: mai 2018

Va multumim pentru utilizarea produselor si serviciilor companiei noastre. Serviciile sunt oferite VIAJOBS.

Acceptarea Termenilor si Conditiilor
Utilizand acest Site sau comandand serviciile VIAJOBS online pe www.viajobs.eu, sunteti de acord in totalitate cu acesti Termeni & Conditii, cu Politica de confidentialitate si cu Politica de cookies fara nici o alta restrictie. Daca nu sunteti de acord cu unul din punctele descrise, nu puteti utiliza acest Site in niciun fel.

Date cu caracter personal
Viajobs.eu este operator de date cu caracter personal inregistrata cu nr. 37542 la “Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal”.
In Politica de confidentialitate existenta pe VIAJOBS(www.viajobs.eu) sunt clar precizate principiile si aspectele referitoare la prelucrarea datelor cu caracter personal.

Va rugam sa cititi cu atentie!
Vrem sa va aducem la cunostinta ca termenii „VIAJOBS ”, „website”, „platforma VIAJOBS”, „noi” reprezinta VIAJOBS, informatiile, produsele si serviciile sale, oferite prin site-ul www.viajobs.eu. Produsele si serviciile noastre au o gama variata si deci se poate ca uneori sa se aplice Termeni si conditii suplimentari sau cerinte aditionale pentru unele produse sau servicii. In cazul acelor produse sau servicii ne rezervam dreptul sa avem „Termeni si conditii” aditionali. „Termenii si conditiile” generale sau suplimentare fac parte din contractul dintre dumneavoastra ca utilizator si platforma VIAJOBS.

Informatiile publicate pe Site
Viajobs.eu ofera prin intermediul Site-ului informatii cu titlu general, cu scop consultativ. Va rugam notati ca informatiile publicate pe website pot fi modificate oricand.
Viajobs.eu nu garanteaza ca informatia de pe webite (incluzand, dar fara limitare, preturile, salariile, descrierile sau datele) nu poate avea erori sau lipsuri, dar vom depune tot efortul sa corectam erorile (corectabile) de indata ce ne sunt aduse la cunostinta.

Limba de publicare a informatiilor
Viajobs.eu depune toate eforturile ca pe varianta in limba romana a Site-ului, informatiile relevante privind serviciile oferite si termenii aplicabili unui anumit serviciu sa fie publicate in limba romana, insa datorita faptului ca o mare parte a informatiilor respective sunt preluate dintr-un sistem informatic international, anumite informatii, conditii aplicabile anumitor servicii precum si alte detalii ce pot influenta utilizarea in bune conditii a serviciilor oferite sa fie in limba engleza.

Conditii utilizare
Ne rezervam dreptul ca in momentul in care folositi produsele, serviciile sau informatiile VIAJOBS, acest lucru sa fie echivalent cu acceptarea de catre dumneavoastra a „Termeni si conditii” care vi le prezentam. Activitatea de utilizare ulterioara a serviciilor, va fi precedata de bifarea casutei “Am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile de utilizare ale website-ului” , este presupusa a fi echivalenta cu consimtamantul dumneavoastra expres ca ati acceptat si veti respecta fara echivoc si in integralitate, prezentul acord si orice document aditional la care acesta poate face referire. Ne rezervam dreptul sa modificam la o anumita perioada de timp si oricand este necesar documentul „Termeni si conditii. Va rugam sa verificati periodic rubrica pentru a fi la zi cu toate modificarile termenilor si conditiilor VIAJOBS. Daca utilizati produsele sau serviciile VIAJOBS trebuie sa respectati toate politicile, termenii si conditiile care VIAJOBS le agreeaza. Nu aveti voie sa utilizati in mod necorespunzator produsele si serviciile noastre. Nu incercati sa influentati nici sa accesati intr-un alt mod decat prin interfata si prin instructiunile oferite serviciile sau produsele oferite de VIAJOBS. Va rugam sa utilizati platforma VIAJOBS, serviciile si produsele VIAJOBS conform legii si inclusiv conform legilor si reglementarilor tarii sub incidenta careia va desfasurati activitatea. Se poate intrerupe sau inceta furnizarea produselor sau serviciilor catre dumneavoastra, fara alte conditii, daca nu respectati documentul care reglementeaza termenii si conditiile sau politicile VIAJOBS sau daca constatam un comportament nociv pentru VIAJOBS. Dreptul la utilizare a serviciilor VIAJOBS nu va ofera nici un drept de proprietate fizica sau intelectuala asupra acestora sau asupra continutului accesat. Dreptul de utilizare a continutului fizic sau virtual din cadrul VIAJOBS, cu exceptia cazului in care aveti permisiunea VIAJOBS, se considera a fi o incalcare a politicii noastre ori a legii. Utilizarea de catre dumneavoastra a serviciilor sau produselor VIAJOBS inseamna ca sunteti de acord ca sa va trimitem anunturi privind informatii, produse sau servicii, mesaje administrative sau altele. Puteti renunta la unele dintre aceste comunicari trimitand un email catre casuta postala de contact a VIAJOBS. Unele informatii, produse sau servicii ale noastre sunt disponibile pe dispozitive mobile de aceea va rugam sa nu le utilizati intr-un mod care va pot distrage atentia si va impiedica sa respectati legislatia rutiera si nu numai.
Website-ul Viajobs.eu ofera acces utilizatorilor, acces la informatii, servicii si produse cat si instrumente online ce pot include: locuri de munca, oferte, sfaturi legate in ceea ce priveste cariera, servicii VIAJOBS si continut personalizat. Prin documentul „Termeni si conditii” dumneavoastra intelegeti si sunteti de acord ca aceste servicii pot include si publicitate. Ea fiind necesara pentru furnizarea si perfectionarea serviciilor si produselor sale catre dumneavoastra. Publicitatea poate include: anunturi, mesaje administrative, locuri de munca, oferte, sfaturi legate in ceea ce priveste cariera continute de buletinele informative.Dumneavoastra intelegeti si sunteti de acord ca serviciile sunt oferite in acest fel, iar VIAJOBS nu isi asuma nicio responsabilitate pentru erori, stergerea, transmiterea sau salvarea gresita a setarilor personalizate.
Beneficiati de unele din produsele si serviciile VIAJOBS in mod corect daca va obligati sa indepliniti urmatoarele cerinte:
1. Furnizati date corecte si adevarate, exacte si complete despre dumneavoastra asa cum este cerut de formularul nostru.
2. Mentineti si actualizati, atunci cand situatia o cere, datele de inregistrare pentru a fi conforme cu punctul 1. de mai sus, iar daca veti furniza informatii neconforme cu realitatea, inexacte sau incomplete, VIAJOBS isi rezerva dreptul sa suspende sau sa stearga informatiile si sa refuze toate incercarile curente sau viitoare de folosire a platformei Viajobs.eu.

Utilizatori
Utilizatorii VIAJOBS sunt responsabili de propriile actiuni precum si de consecintele pe care acestea le pot avea. Ca utilizatori ai VIAJOBS va obligati sa nu faceti urmatoarele lucruri:
1. sa publicati material cu drept de autor, daca nu sunteti autorul sau daca nu aveti permisiunea autorului de a publica materialul respectiv.
2. sa publicati materiale obscene, defaimatoare, de amenintare sau rauvoitoare fata de un alt utilizator, persoana fizica sau juridica.
3. sa publicati imagini sau afirmatii cu explicit sexual.
4. sa publicati materiale care contin virusi, viermi sau alte programe cu intentia de a distruge sisteme sau informatii.
5. sa incarcati, postati, difuzati sau transmiteti in alt mod orice continut pentru care nu aveti dreptul legal de transmitere sau difuzare in orice conditii, sub orice sistem juridic, romanesc sau strain, relatii contractuale sau de incredere (cum sunt informatiile confidentiale, cele aflate sub drept de proprietate, aflate sau dezvaluite ca parte a relatiilor de serviciu sau aflate sub incidenta acordurilor de confidentialitate).
6. sa incarcati, postati, difuzati sau transmite in alt mod orice tip de publicitate, materiale promotionale, de tip-ul “junk mail” sau “spam”, scrisori in lant, scheme piramidale, sau orice alta forma de solicitari, cu exceptia portiunilor din serviciu care sunt formate cu acest scop.
7. sa aveti adrese multiple in cadrul site-ului care se aseamana sau care sunt create pe aceeasi tema.
8. sa promovati sau sa furnizati informatii despre modul de derulare sau sa desfasurati activitati ilegale.
9. sa promovati sau provocati ranirea fizica, verbala sau intelectuala a oricarui grup sau persoana, sau oricare act de cruzime sau violenta fata de animale sau oameni. Aceasta poate include, dar nu este neaparat, sa furnizati informatii despre modul de fabricare, achizitionare sau asamblare bombe, grenade sau orice alte informatii cu potential terorist.
10. a posta, difuza sau transmite in alt mod date personale (nume, adresa, numere de telefon) sau inregistrarea acestora in rubricile care pot fi vizualizate de catre ceilalti utilizatori.
VIAJOBS isi rezerva dreptul de a actiona ca un factor pasiv in distributia informatiilor online si publicarea informatiilor furnizate de catre utilizatori si nu are obligatia de a verifica in avans materialul publicat de catre utilizatori. La solicitarea utilizatorului, VIAJOBS poate investiga si verifica informatii si poate hotari daca trebuie sterse. VIAJOBS isi rezerva dreptul de a actiona,a lua masuri in privinta utilizatorilor sau impotriva informatiilor inregistrate de catre acesta. VIAJOBS nu garanteaza credibilitatea, acuratetea informatiilor publicate de catre utilizatori.
Apreciem mesajele clientilor nostri si venim in intampinarea comentariilor dumneavoastra cu privire la serviciile noastre. Va atentionam ca politica noastra nu ne permite sa acceptam sau sa tinem cont intotdeauna de ideile creative, sugestii, inventii sau materiale, altele decat cele solicitate de noi in mod expres.
In momentul inregistrarii pe platforma noastra a datelor dumneavoastra, se cer anumite informatii ce includ si adresa de e-mail valida. Pe langa termenii si conditiile care ne sunt reglementate in politica VIAJOBS, dumneavoastra intelegeti si acceptati faptul ca VIAJOBS poate divulga unei terte persoane anumite informatii continute in cererea dumneavoastra de inregistrare doar pentru a incerca facilitarea prestarii unor servicii. VIAJOBS nu va divulga unei terte persoane numele, adresa, adresa de e-mail sau numarul dumneavoastra de telefon fara consimtamantul dumneavoastra, cu exceptia cazurilor prevazute de lege. VIAJOBS isi rezerva dreptul de a oferi servicii si produse tertilor, bazandu-se pe informatiile mentionate si adaugate in inregistrarea dumneavoastra oricand. VIAJOBS nu este responsabila sau pasibila de plata a nicio despagubire, directa sau indirecta pentru orice neplacere, paguba, pierdere sau problema cauzata sau presupus cauzata de sau in legatura cu folosirea sau increderea in informatiile furnizate, de continut, bunuri sau servicii disponibile pe sau prin intermediul unor astfel de site-uri sau resurse. Deoarece identificarea utilizatorilor pe Internet este dificila, Viajobs.eu nu confirma faptul ca fiecare utilizator este cine pretinde a fi. Deoarece nu suntem si nu putem fi implicati in relatiile user-to-user sau nu putem controla comportamentul utilizatorilor Viajobs.eu, in eventualitatea unei dispute cu unul sau mai multi utilizatori, Viajobs.eu (prin agentii, administratorii si angajatii sai) este absolvita de orice raspundere sau despagubire (directa sau indirecta) de orice fel si de orice natura, cunoscuta sau necunoscuta, suspectata sau nu, dezvaluita sau nu, ivita in vreun mod care are legatura cu disputele. Viajobs.eu nu are obligatia legala de a controla informatiile oferite de alti utilizatori, disponibile pe site. Informatiile altor persoane pot fi neplacute, vatamatoare sau inexacte. Materialul poate contine inexactitati sau greseli de scriere. VIAJOBS nu isi asuma veridicitatea si exactitatea materialului de pe site. Dumneavoastra luati cunostinte si sunteti de acord cu faptul ca sunteti singurul responsabil pentru forma, continutul sau exactitatea materialelor si continutului furnizat. Prin utilizarea platformei VIAJOBS afirmati in mod expres ca ati luat cunostinta si sunteti de acord ca VIAJOBS nu va fi raspunzatoare pentru niciun fel de pagube directe, indirecte, accidentale, speciale, inclusiv, dar nu limitat la: nerealizare de profituri, posibilitatii de folosire, date sau alte pagube. Aceasta prevedere se aplica chiar daca VIAJOBS a fost inainte informata de posibilitatea acesteia. VIAJOBS nu isi asuma respunderea pentru: utilizarea sau imposibilitatea utilizarii serviciilor platformei VIAJOBS, accesul persoanelor neautorizate, deteriorarea transmisiilor sau datelor dumneavoastra, declaratii sau actiuni a oricarei terte parti asupra serviciilor VIAJOBS sau orice alta problema legata de serviciile noastre. Prin utilizarea produselor si serviciilor VIAJOBS cat si prin utiliarea platformei www.viajobs.eu declarati in mod expres ca intelegeti si sunteti de acord cu utilizarea serviciilor platformei VIAJOBS se face pe propria raspundere. Informatiile, produsele si serviciile furnizate de VIAJOBS trebuiesc luate ca atare. VIAJOBS nu ofera garantii cu privire la:
1. serviciile, produsele, informatiile postate sau transmise catre dumneavoastra si nici urmarile lor.
2. serviciile, produsele, informatiile, ce pot fi cu neintreruperi, incomplete, la timp, sigure sau fara erori si nici urmariile lor.
3. rezultatele ce se vor putea fi obtinute prin folosirea platformei Viajobs.eu si a serviciilor puse la dispozitie ca fiind actualizate (Viajobs.eu se straduieste sa actualizeze mereu informatia de indata ce este notificat).
4. orice eroare de program – corectarea, editarea sau stergerea ei.
5. orice material descarcat sau obtinut in alt fel prin utilizarea produselor, informatiilor si serviciilor puse la dispozitie de VIAJOBS.
Prin utilizarea produselor, informatiilor si a serviciilor VIAJOBS intelegeti ca o faceti, pe riscul propriu si veti fi singura persoana responsabila de eventualele distrugeri cauzate computerului de pe care accesati continutul online sau alte pierderi de date ce pot rezulta din descarcarea acestui tip de continut.
In masurile pe care legea le permite VIAJOBS, partenerii, distribuitorii sau furnizorii sai nu se fac raspunzatori pentru pierderi de profituri, venituri, date, pierderi financiare de orice tip, cat si pentru daune indirecte, speciale, subsecvente, exemplare ori punitive. Compania VIAJOBS va depune toate eforturile ca eventualele erori(corectabile) sau lipsuri sa fie corectate de indata ce ne sunt aduse la cunostinta. De asemenea ne straduim ca platforma VIAJOBS sa fie mereu un mediu sigur si precis din punct de vedere tehnologic si IT.

Informatii locuri de munca si precizari referitoare la contractele de munca
1. VIAJOBS nu percepe niciun comision si nicio taxa de la aplicanti in procesul de recrutare, angajare sau semnare a contractelor de munca.
2. VIAJOBS nu permite partenerilor aflati sub franciza sa perceapa comision in procesul de recrutare si angajare atunci cand recruteaza sau angajeaza in numele sau direct prin VIAJOBS. Atentie! Oricine pretinde ca detine franciza sau contract cu VIAJOBS poate fi verificat online in sectiunea “Parteneri”, prin email la contact @ viajobs.eu (fara spatii).
3. Datele de recrutare afisate pe site sunt informative si pot oscila in functie de sesiunile de angajare deschise de anumiti angajatori sau agentii partenere.
4. Pozele afisate pe site au caracter orientativ pentru utilizatori si nu constituie obligatie contractuala.
5. Remuneratia salariala prezentata pentru fiecare loc de munca are scop orientativ si poate varia in functie de angajator, de experienta, de locatie, de numarul de ore prestate, de calificare sau alte criterii economice si juridice, dar intodeauna aspectele salariale vor fi prevazute in contractul de munca.
6. In prezentarea locurilor de munca – “Cerinte candidat”, “Descriere locuri de munca”, “Descriere angajator”, “Informatii locuri de munca”, “Oferte locuri de munca” si alte descrieri disponibile – sunt prezentate date cu caracter orientativ, aceste descrieri pot uneori suferi modificari in functie de fiecare angajator, agentie partenera si cerintele lor specifice. Viajobs.eu va depune tot efortul sa actualizeze aceste informatii. In procesul de recrutare si in contractele de munca sunt precizate cerintele, descrierile, experienta, calificarea ceruta si alte informatii concludente pentru acel loc de munca.
7. VIAJOBS poate solicita aplicantilor copii dupa actele doveditoare: carte de indentitate, permis conducere, atestat profesional, diploma bacalaureat, diploma facultate, calificare profesionala, cazier judiciar, cazier fiscal, adeverinta medicala, adeverinta de stare civila, competente profesionale, abilitati lingvistice sau alte acte necesare procesului de angajare apartinand titularului de drept. VIAJOBS poate solicita aplicantilor legalizare notariala la copiile actelor necesare in procesul de angajare. Costul pentru copierea si legalizarea notariala a actelor este responsabilitatea aplicantilor. Datele furnizate de aplicanti si copiile dupa actele lor pot ajunge in posesia institutilor abilitate ale statelor respective, angajatorilor sau agentiilor de recrutare, iar copiile documentelor pot fi folosite in scopul demonstrarii veridicitatii informatiilor; aceste aspecte sunt necesare angajarii.
8. Doritorilor, le putem sugera solutii de calificare (reorientare) profesionala (cursuri), finalizate cu acte de absolvire studii; decizia si resursele financiare pe care le implica aceasta pregatire le apartin in exclusivitate beneficiarilor.
9. Deplasarea spre locul de munca se va face doar dupa ce veti fi selectat si cand aveti contractul de munca semnat, situatie in care va trebui sa detineti resursele financiare necesare transportului, sederii si traiului pentru prima luna de munca, adica pana ce veti fi recompensat salarial pentru munca prestata.
10. Prin utilizarea platformei Viajob(www.viajobs.eu) si aplicarea la joburile dorite presupune ca sunteti de acord cu “Termeni si conditii” cat si cu
“Politica de confidentialitate”, iar aceasta actiune semnifica simpla exprimare a dorintei ca VIAJOBS sa caute pentru dumneavoastra un loc de munca cu detalii si specificatii identice sau aproximativ asemenatoare din respectiva pagina de anunt. Toate detaliile cu referire la locul de munca, tara, orasul, remuneratia salariala platita de angajator cat si toate celelalte informatii specificate in contract o sa va fie prezentate in momentul cand sunteti de acord si doriti sa semnati contractul de mediere(fara comision) cu SC VOAJOB SRL si contractul de angajare cu angajatorul.
11. In cazul in care ati prezentat informatii eronate, inexacte sau lipsite de adevar cu privire la: competentele si abilitatile profesionale sau lingvistice, calificare, experienta, starea de sanatate fizica si psihica sau alte cerinte necesare si stipulate in contractul de munca pentru acel post, angajatorul poate hotari sa va refuze accesul la locul de munca; in aceasta situatie veti suporta consecintele legale. De asemenea, daca va prezentati demisia sau parasiti locul de munca din variate motive, incalcand astfel contractul de munca existent, veti suporta consecintele legale.
12. In cazul in care incalcati termenii contractuali specificati in contractul de munca semnat veti suporta consecintele legale.

Drepturile de autor
1. VIAJOBS, logo-ul “VIAJOBS”, numele site-ului “www.viajobs.eu”, sunt denumiri si marci comerciale (trademarks) ale VIAJOBS. Celelalte denumiri, marci comerciale si logo-uri utilizate in acest site sunt proprietatea companiilor respective.
2. Unele imagini, texte, expresii, logo-uri, video-uri au fost marcate cu dreptul de reutilizare de motoarele de cautare (Google, Bing, Yahaoo, Ask, Aol, DuckDuckGo, Baidu, Yandex) unde drepturile si marca inregistrata apartin autorilor de drept.
3. Daca sunteti autorul de drept sau ati cumparat drepturile de folosinta cu exclusivitate si nu doriti prezenta lor pe platforma Viajobs.eu va rugam sa ne trimiteti o cerere scrisa si semnata la contact @ viajobs.eu (fara spatii) insotita de documentele care atesta dreptul de proprietate.
4. Atentie! Aceste solicitari trebuie sa fie trimise numai de catre detinatorul drepturilor de autor sau de un agent autorizat sa actioneze in numele proprietarului.
5. In cazul in care alegeti sa solicitati eliminarea continutului prin transmiterea unei notificari de stergere, va rugam sa retineti ca initiati un proces legal.

Daca vreo prevedere din documentul Termeni si conditii” se considera a fi invalida sau necomforma de catre forurile legale competente, invaliditatea unei asemenea prevederi nu poate sa influenteze sau sa afecteze valabilitatea si veridicitatea celorlalte prevederi ale documentului „Termeni si conditii” sub a carui acord va aflati in continuare. Documentul „Termeni si conditii”, constituie in intregime un acord – contract incheiat intre dumneavoastra si VIAJOBS cu privire la utilizarea site-ului www.viajobs.eu.