Marketing Direct

Plan marketing si strategii management

Informatii marketing direct

Diferenta dintre publicitatea traditionala si marketing direct este ca in cazul publicitatii, adresarea este catre publicul larg si nu exista un raspuns direct. In cazul marketingului direct se tinteste un grup de persoane cu un anumit potential de raspuns. Prin marketing direct se realizeaza din start o selectie a companiilor si persoanelor dupa criteriile care le doriti.
Serviciile Viajob de marketing direct au ca scop principal de a genera un raspuns rapid, un profit final prompt si de a consolida o relatie pe termen lung cu clientul. Serviciile noastre va ofera posibilitatea sa obtineti informatiile necesare pentru o evaluare exacta a rezultatelor la orice moment al desfasurarii campaniei. Aveti acces la un plan de marketing eficient si inteligent, promovare si realizare obiective cu raspuns rapid in care calitatea si flexibilitatea serviciilor Viajob exceleaza. De asemenea va punem la dispozitie informatii privind raportarea, analiza si consilierea pe tema executiei. Experienta si profesionalismul echipei Viajob in domeniu sunt solutia ideala pentru succesul afacerii dumneavoastra.

Avantaje marketing direct

Beneficiile utilizarii de marketing direct sunt multiple si complexe. Printre ele se poate numara si posibilitatea comunicarii directe cu persoanele tinta si realizarea unei comunicari personalizate, de tipul unui dialog – care va permite ulterior sa o adaptati direct la dorintele clientilor dumneavoastra. Este cel mai selectiv tip de comunicare, prin care puteti realiza o segmentare extrem de fina si precisa a pietei dupa criteriile care le doriti. Oferta de servicii de marketing direct a Viajob va permite sa folositi un instrument de fidelizare al clientilor dumneavoastra. Este un mijloc prin care aveti acces la un plan de marketing, publicitate si promovare si realizare obiective care nu presupune din partea dumneavoastra investitii financiare foarte mari. Folosind marketing direct puteti sa vindeti orice, oriunde si oricui. Este un instrument prin care puteti calcula precis eficienta campaniei dumneavoastra, deoarece permite masurarea exacta a cheltuielilor si a rezultatelor. Beneficiul major care rezulta din posibilitatea masurarii cheltuielilor si rezultatelor este ca va da sansa optimizarii parametriilor afacerii dumneavoastra pentru obtinerea unui profit marit.

Servicii marketing direct

Este foarte important sa stiti care este momentul optim pentru a desfasura o campanie de marketing direct. Consultantii nostri va recomanda sa folositi serviciile noastre: la lansarea noilor produse sau servicii, la lansarea noilor promotii din cadrul companiei dumneavoastra, in momentul in care compania doreste sa se faca remarcata si cunoscuta pe un anume sector de piata, cand compania dumneavoastra are nevoie de rezultate concrete usor de punctat, cand doriti o abordare directa si personalizata a publicului tinta sau cand doriti sa demarati o campanie de fidelizare a clientilor dumneavoastra. Echipa noastra tinteste profesionalismul si calitatea si avem scopul: ca serviciile noastre sa faca diferenta. Deosebirea intre o simpla campanie de marketing direct si o campanie excelenta este inteligenta planului de marketing si felul de gestionare a campaniei. Pentru a obtine rezultate excelente nu sunt suficiente doar cateva reclame pe Facebook sau o simpla promovare online cu ajutorul Google Adwords. De aceea profesionalismul consultantilor Viajob va stau la dispozitie indiferent de bugetul dumneavoastra, pentru optimizarea parametrilor afacerii, cresterea rapida a clientilor si maximizarea profitului.