Management resurse umane

Servicii management resurse umane

Informatii management resurse umane

VIAJOBS va ofera cele mai complexe si eficiente cursuri management si resurse umane de pe piata.
Acest curs va invata: care sunt cele mai moderne metode de recrutare si selectie a personalului, realizarea anunturilor de recrutare, organizarea si conducerea interviurilor, metodele de testare a abilitatilor si aptitudinilor candidatilor, metodologia de incheiere a unui contract de munca cat si modul de administrare a personalului si organigramei institutiei. De asemenea va invatam cum se calculeaza salariile si asigurarile sociale, precum si cum sa tineti evidente. VIAJOBS va ofera cursuri management si resurse umane care vin in ajutorul atat al angajatorilor cat si angajatilor.
Mai mult de jumatate din costurile unei companii de marime medie reprezinta cheltuielile cu personalul. De aceea una din provocarile cele mai importante o constituie managementul persoanalului. Optimizarea si eficientizarea acestui sector este cheia succesului companiei dumneavoastra. O companie care isi gestioneaza inteligent acest sector va obtine un profit mai mare datorita oamenilor mai activi, mai eficienti si mai bine organizati. Daca scopul companiei dumnevoastra este departajarea de concurenta prin servicii calitative si maximizarea profitului, acesta este un sector cheie spre care trebuie sa priviti.

Obiective management resurse umane

Serviciile VIAJOBS de cursuri management si resurse umane au ca scop formarea profesionala. Aceasta formare nu trebuie sa fie orientata spre a invata cum sa conduci oamenii, ci spre cum sa gestionezi procesul de creare a celor mai eficienti si profesionisti angajati. Printre obiectivele primare ale acestor cursuri management si resurse umane este: intelegerea functiilor manageriale si aplicarea lor in gestionarea personalului subordonat, dezvoltarea de noi competente in directia elaborarii strategiei de resurse umane, intelegerea modului cum se realizeaza organigrama unei comapanii, identificarea rolului managerului de resurse umane in coordonarea politicilor si programelor privind resursele umane, intelegerea modul in care se desfasoara procesul de motivare, intelegea modului in care se desfasoara procesul de integrare pentru noii angajati, intelegea modului in care se desfasoara procesul de evaluare a performantei angajatilor, intelegerea modului in care se desfasoara selectia si obtinerea rezultatelor finale ale acestui proces cat si intelegea modului in care se realizeaza si se aplica planul de dezvoltare profesionala a angajatilor.

Avantaje si analiza management resurse umane

Consultantii nostrii sunt profesionisti cu experienta care folosesc aplicatii de ultima ora din domeniul managementului. Absolvirea de cursuri management resurse umane va ofera sansa de a ajunge cu usurinta intr-o pozitie mai influenta in companie, ofera un spor de autoritate si un salariu mai bun care sa recompenseze noile capacitati. Avantajele majore a utilizarii cursurilor VIAJOBS aduc cresterea performantelor departamentelor care intra in contact cu departamentul de resurse umane si adaptarea strategiei de management specificului firmei. Are loc, de asemenea, dezvoltarea abilitatilor de organizare, monitorizare si evaluare a performantelor echipei. Exista si beneficii individuale ale absolvirii de cursuri management: interactiunea cu profesionisti in management si cu experienta in gestionarea departamentelor, utilizarea tehnicii de tip-ul „mind map” pentru planificare si organizare, cursuri practice interactive, masurarea performantei prin instrumente specifice cat si altele.