locuri de munca ospatar Valetta

Tara: Malta
Oras: Valetta
Salar: Pana la1200 € /luna
Nivel cariera: Entry level / Incepator / Sub 3 ani experienta
Departament: Horeca
Limbi straine: Italiana | Engleza
Comision: 0 (Locuri de munca fara comision si fara taxe de mediere, consultanta, etc)

FacebooktwitterpinterestlinkedinmailFacebooktwitterpinterestlinkedinmail

Pentru a aplica la acest job trebuie să fii autentificat în contul tău de candidat.
Intră în cont Creează cont

Cerinte canditat locuri de munca ospatar Valetta

– orientare si deschidere catre clienti
– experiente anterioare in locuri de munca ospatar Valletta constituie un avantaj
– seriozitate, responsabilitate si dinamism
– corectitudine in indeplinirea sarcinilor
– abilitati organizatorice si spirit de echipa
– atentie distributiva in indeplinirea sarcinilor
– atitudine proactiva indreptata spre o servire calitativa a clientilor
– cunoasterea la nivel mediu a unei limbi de circulatie internationala (de preferabil engleza, franceza sau italiana ) constituie un avantaj
– respectarea normelor de igiena, alaturi de cele impuse prin regulamentul interior
– prezenta agreabila, amabilitate, solicitudine
– respecta legislatia muncii aplicabila pentru locuri de munca ospatar Valletta

Aplicati la jobul ospatar in Valetta si beneficiati de conditiile salariale motivante!
Va puteti imbunatati situatia financiara si conditiile de munca chiar astazi.

Descriere locuri de munca ospatar Valetta

– respectarea programului de lucru conform reglementarilor aplicabile pentru locuri de munca ospatar Valletta
– gestionarea eficienta a produselor alocate
– respectarea cerintelor din fisa postului cu deviza clientul nostru este stapanul nostru
– stabilirea unei relatii de regim profesional cu clientii in vederea satisfacerii solicitarilor acestora
– consilierea clientilor daca este nevoie
– informarea superiorului asupra oricarui tip de reclamatie venita din partea clientilor
– da dovada de amabilitate si promptitudine in relatia cu clientii
– acordarea atentiei cuvenite si asigurarea unor servicii ireprosabile
– se asigura de ordinea si curatenia spatiului propriu sau comun de munca
– ajutor in activitatile de zi cu zi conform fisei postului pentru locuri de munca ospatar Valletta
– mentinerea unor standarde cat mai inalte de calitate

locuri de munca

CAUTA joburi bune si platite bine

Gaseste jobul potrivit pentru tine chiar azi cu Viajobs.eu!

Munca Strainatate

oferte locuri de munca

ONLINE oferte joburi strainatate

Oferte locuri de munca mai simplu decat credeai!

Oferte Locuri De Munca

joburi Malta

Anunt locuri de munca Malta

Anunturi joburi Malta in timp real acum!

Joburi Malta

locuri de munca Horeca

Joburi Horeca actualizate

Vezi toate joburile din domeniul Horeca

Joburi Horeca

Descriere angajator locuri de munca ospatar Valetta

Compania VIAJOBS detine parteneriate directe cu angajatorii din Malta si cu agentiile acreditate pentru plasarea fortei de munca, pentru a avea cat mai usor acces la locuri de munca ospatar Valetta. Acest fapt iti deschide in mod gratuit accesul la o gama diversificata de joburi pe piata de profil din Malta, avand totodata oportunitatea de a aplica si activa legal in Valetta. Angajatorii din Malta isi doresc un personal capabil sa presteze munca depusa la inalte standarde de performanta. Ei cauta in permanenta muncitori dornici sa lucreze organizat, dispusi la specializare, perfectionare, eficienta si performanta. Cei care ofera posibilitatea de angajare pentru locuri de munca ospatar Valetta si alte joburi similare in domeniul Horeca sunt certificati si autorizati pentru activitatea prestata. Angajatorii din Malta detin o structura complexa, organizata, si sunt mereu orientati spre eficienta si performanta atunci cand anunta posturi libere cu locuri de munca ospatar Valetta si inteleg perfect ca fiecare angajat trebuie sa aiba o functie bine definita in cadrul companiei lor, ca fiecare om are un set unic de calitati, abilitati si competente profesionale.

locuri de munca

Acces locuri de munca Malta simplu si rapid!Serviciile noastre de resurse umane interconectate cu tehnologia IT au posibilitatea sa-ti ofere acces la locuri de munca Malta in timp real. Viajobs.eu va faciliteaza accesul spre pietele de munca globale in mod gratuit!
Vezi informatii locuri de munca Malta »

Informatii locuri de munca ospatar Valetta

Prin angajatori directi si prin parteneriatele incheiate cu agentiile acreditate din Malta, VIAJOBS ofera servicii de plasare si acces la locuri de munca ospatar Valetta. Standardele de siguranta si respectarea drepturilor din domeniu este prioritatea noastra absoluta, ca o companie serioasa si dedicata, astfel ca depunem toate eforturile sa lucrezi intr-un mediu care te apreciaza ca om si angajat. Managementul proactiv si orientarea catre valorile umane ne determina in permanenta sa gasim cele mai bune locuri de munca ospatar Valetta, unde sa activezi si sa lucrezi cu incredere si voie buna. Noi, VIAJOBS, iti reamintim in permanenta ca tu, ca si cetatean al spatiului economic european, ai drepturi sigure de munca, calatorie si rezidenta, egale cu ale oricarui alt cetatean al Uniunii Europene. Poti aplica la locuri de munca ospatar Valetta, iar noi iti garantam accesul gratuit catre angajatorii de aici. Tehnologia IT de care dispunem si investitiile in capitalul uman calificat ne permit sa actualizam in permanenta joburile disponibile pe piata de profil din Malta, asa incat sa ai certitudinea deschiderii catre informatii locuri de munca ospatar Valetta in timp real, atat pentru sectorul privat, cat si pentru sectorul public. Retine ca pachetul salarial poate varia in functie de angajator, de locatie, de numarul de ore prestate, calificare, experienta, abilitati, competente profesionale sau alte criterii economice, dar intotdeauna va fi transparent publicat pe platforma VIAJOBS si prevazut exact in contractul de munca. Interviul si semnarea angajamentului de munca se face fie direct cu ofertantii sau partenerii directi din Malta, fie prin intermediul VIAJOBS, in functie de intelegerile incheiate. Cu Viajobs.eu ai informatii angajari si recrutare personal actualizate!

Locuri de munca ospatar Valetta fara comision

Fie ca vorbim despre locuri de munca ospatar Valetta, parte a domeniului de activitate Horeca, fie ca ne raportam la orice alt sector de activitate, profesionalismul si seriozitatea te caracterizeaza pe piata plasarii fortei de munca doar daca te incadrezi in categoria firmelor care lucreaza fara sa perceapa comision. Pentru VIAJOBS, oferirea de locuri de munca ospatar Valetta fara comision este unul dintre principiile fundamentale caracteristice procesului sau de activitate economica. Prin serviciile companiei noastre ai certitudinea aflarii jobului dorit in Malta, in schimbul unor costuri minime. Suntem printre putinele firme serioase care nu percepem niciun fel de taxa de mediere atunci cand vine vorba despre inscrierea, procesarea si aplicarea in baza noastra de date. Sa ai parte de locuri de munca ospatar Valetta fara comision este cel mai important beneficiu pentru tine. Singura cheltuiala pe care este posibil sa fiti nevoit sa o suportati este costul transportului din Romania spre Malta, in cazul cand acesta nu este acoperit de catre angajator. Deplasarea se va face doar dupa ce veti fi selectat si cand aveti contractul de munca semnat, situatie in care va trebui sa detineti, eventual, resursele financiare necesare transportului, sederii si traiului pentru prima luna de munca, adica pana ce veti primi remuneratia salariala pentru munca prestata. Exista, insa, posibilitatea ca toate acestea sa nu fie obligatorii, in conditiile in care exista situatii cand intelegerea intre parti presupune ca angajatorul plateste cheltuielile de transport, masa si cazare pentru beneficiarii de locuri de munca ospatar Valetta. Cu Viajobs.eu ai cele mai bune anunturi locuri de munca ospatar Valetta!

Ai mereu cu tine cele mai bune oferte de munca disponibile in Valetta, Malta!
Cu Viajobs.eu ai joburi actualizate in timp real din domeniul Horeca.

Oferte locuri de munca ospatar Valetta

In actuala economie de piata, VIAJOBS este capabila sa imbine cu succes ultimele tehnologii si resursele umane calificate, pentru a-ti prezenta, in timp real si pertinent, cele mai recente oferte locuri de munca ospatar Valetta, concomitent cu disponibilitatea acestora pe piata de profil. Investim mereu in oameni, principala resursa a oricarui business, si suntem mereu gata sa-ti punem la dispozitie in mod gratuit oferte locuri de munca ospatar Valetta, indeplinind toate standardele de siguranta si de protectie a muncii, in conformitate cu normele europene si internationale aflate in vigoare. Compania VIAJOBS este certificata pentru plasarea fortei de munca si detine parteneriate cu angajatorii din Malta si cu agentiile acreditate pentru plasarea fortei de munca, in acord cu legislatia Uniunii Europene. Dispunem de un sistem informatic automatizat ce ne permite sa iti gasim cele mai bune oferte locuri de munca, cu cele mai atractive recompense salariale. In momentul cand sunteti hotarat ce sa selectati si aveti idee ce anume vi s-ar potrivi cel mai bine, echipa noastra va poate oferi servicii de consultanta, mediere si consiliere, astfel incat alegerea sa va reprezinte, iar eficienta sa dea rezultate multumitoare atat pentru dumneavoastra, cat si pentru angajator. Opteaza pentru oferte locuri de munca ospatar Valetta si ai certitudinea ca personalul nostru calificat si serviciile prestate de noi au ca obiectiv siguranta, calitatea, eficenta si sinceritatea in activitatea desfasurata.
Majoritatea angajatorilor care ofera joburi in Malta nu cer neaparat echivalarea studiilor din sistemul romanesc, dar exista si situatii cand aceasta se impune, mai ales in cazul atestatelor de calificare si competente profesionale sau al studiilor superioare. Succes!
Informatii suplimentare cu privire la asezarea geografica, locuri de munca, clima, economie, cultura si nivel de trai in Malta puteti gasi pe Wikipedia.