locuri de munca Groundworker Gent

Tara: Belgia
Oras: Gent
Salar: Pana la2500 € /luna
Nivel cariera: Entry level / Incepator / Sub 3 ani experienta
Departament: Constructii
Limbi straine: Franceza | Engleza
Comision: 0 (Locuri de munca fara comision si fara taxe de mediere, consultanta, etc)

FacebooktwitterpinterestlinkedinmailFacebooktwitterpinterestlinkedinmail

Pentru a aplica la acest job trebuie să fii autentificat în contul tău de candidat.
Intră în cont Creează cont

Cerinte canditat locuri de munca Groundworker Gent

– orientat catre rezultate
– rezistenta la stres / munca cu termene limita
– atributii in verificarea calitatii lucrarilor
– candidatul trebuie sa fie serios, responsabil, ordonat, comunicativ, muncitor, disciplinat, cu spirit de echipa
– carnet de conducere categoria B(doar unde este clar specificat in fisa postului)
– experienta in posturi similare sau alte locuri de munca Groundworker Gent reprezinta avantaj
– rapiditate, manevrabilitate in executia si gestionarea lucrarilor conform standardelor stipulate in contractul de munca pentru locuri de munca Groundworker Gent
– experienta in activitatile de coordonare si de lucru in echipa, inclusiv cu alte specialitati constituie avantaj
– cunostinte citire plan constructii constituie un avantaj
– aptitudini in masurarea si determinarea cantitatilor de materiale
– organizare si rigurozitate
– spririt de echipa
– competente multitasking reprezinta un avantaj

Aplicati la jobul Groundworker in Gent si beneficiati de conditiile salariale motivante!
Va puteti imbunatati situatia financiara si conditiile de munca chiar astazi.

Descriere locuri de munca Groundworker Gent

– participa la selectarea executantilor / materialelor de constructii
– ofera informatii superiorilor cu privire la stadiul lucrarilor
– preia dispozitii de santier conform fisei postului pentru locuri de munca Groundworker Gent
– sesizeaza eventualele probleme care pot aparea pe parcursul executiei
– urmareste executia lucrarilor
– respecta graficele de executie a lucrarilor
– urmareste desenele tehnice si informeaza daca exista erori
– mentine legatura cu clientul si cu compania angajatoare
– stabileste solutii pentru diverse probleme
– asigura realizarea lucrarilor planificate respectand tehnologia propusa
– supravegheaza buna desfasurare a muncii prestate(pentru posturile de coordonare)
– regleaza si pregateste uneltele pentru munca
– colaboreaza cu echipa pentru a obtine rezultate unitare
– ajuta la lucrarile de intretinere periodica daca este cazul
– respecta legislatia muncii pentru locuri de munca Groundworker Gent

locuri de munca

CAUTA joburi bune si platite bine

Gaseste jobul potrivit pentru tine chiar azi cu Viajobs.eu!

Munca Strainatate

oferte locuri de munca

ONLINE oferte joburi strainatate

Oferte locuri de munca mai simplu decat credeai!

Oferte Locuri De Munca

joburi Belgia

Anunt locuri de munca Belgia

Anunturi joburi Belgia in timp real acum!

Joburi Belgia

locuri de munca Constructii

Joburi Constructii actualizate

Vezi toate joburile din domeniul Constructii

Joburi Constructii

Descriere angajator locuri de munca Groundworker Gent

Compania VIAJOBS detine parteneriate directe cu angajatorii din Belgia si cu agentiile acreditate pentru plasarea fortei de munca, pentru a avea cat mai usor acces la locuri de munca Groundworker Gent. Acest fapt iti deschide in mod gratuit accesul la o gama diversificata de joburi pe piata de profil din Belgia, avand totodata oportunitatea de a aplica si activa legal in Gent. Angajatorii din Belgia isi doresc un personal capabil sa presteze munca depusa la inalte standarde de performanta. Ei cauta in permanenta muncitori dornici sa lucreze organizat, dispusi la specializare, perfectionare, eficienta si performanta. Cei care ofera posibilitatea de angajare pentru locuri de munca Groundworker Gent si alte joburi similare in domeniul Constructii sunt certificati si autorizati pentru activitatea prestata. Angajatorii din Belgia detin o structura complexa, organizata, si sunt mereu orientati spre eficienta si performanta atunci cand anunta posturi libere cu locuri de munca Groundworker Gent si inteleg perfect ca fiecare angajat trebuie sa aiba o functie bine definita in cadrul companiei lor, ca fiecare om are un set unic de calitati, abilitati si competente profesionale.

locuri de munca

Acces locuri de munca Belgia simplu si rapid!Serviciile noastre de resurse umane interconectate cu tehnologia IT au posibilitatea sa-ti ofere acces la locuri de munca Belgia in timp real. Viajobs.eu va faciliteaza accesul spre pietele de munca globale in mod gratuit!
Vezi informatii locuri de munca Belgia »

Informatii locuri de munca Groundworker Gent

Prin angajatori directi si prin parteneriatele incheiate cu agentiile acreditate din Belgia, VIAJOBS ofera servicii de plasare si acces la locuri de munca Groundworker Gent. Standardele de siguranta si respectarea drepturilor din domeniu este prioritatea noastra absoluta, ca o companie serioasa si dedicata, astfel ca depunem toate eforturile sa lucrezi intr-un mediu care te apreciaza ca om si angajat. Managementul proactiv si orientarea catre valorile umane ne determina in permanenta sa gasim cele mai bune locuri de munca Groundworker Gent, unde sa activezi si sa lucrezi cu incredere si voie buna. Noi, VIAJOBS, iti reamintim in permanenta ca tu, ca si cetatean al spatiului economic european, ai drepturi sigure de munca, calatorie si rezidenta, egale cu ale oricarui alt cetatean al Uniunii Europene. Poti aplica la locuri de munca Groundworker Gent, iar noi iti garantam accesul gratuit catre angajatorii de aici. Tehnologia IT de care dispunem si investitiile in capitalul uman calificat ne permit sa actualizam in permanenta joburile disponibile pe piata de profil din Belgia, asa incat sa ai certitudinea deschiderii catre informatii locuri de munca Groundworker Gent in timp real, atat pentru sectorul privat, cat si pentru sectorul public. Retine ca pachetul salarial poate varia in functie de angajator, de locatie, de numarul de ore prestate, calificare, experienta, abilitati, competente profesionale sau alte criterii economice, dar intotdeauna va fi transparent publicat pe platforma VIAJOBS si prevazut exact in contractul de munca. Interviul si semnarea angajamentului de munca se face fie direct cu ofertantii sau partenerii directi din Belgia, fie prin intermediul VIAJOBS, in functie de intelegerile incheiate. Cu Viajobs.eu ai informatii angajari si recrutare personal actualizate!

Locuri de munca Groundworker Gent fara comision

Fie ca vorbim despre locuri de munca Groundworker Gent, parte a domeniului de activitate Constructii, fie ca ne raportam la orice alt sector de activitate, profesionalismul si seriozitatea te caracterizeaza pe piata plasarii fortei de munca doar daca te incadrezi in categoria firmelor care lucreaza fara sa perceapa comision. Pentru VIAJOBS, oferirea de locuri de munca Groundworker Gent fara comision este unul dintre principiile fundamentale caracteristice procesului sau de activitate economica. Prin serviciile companiei noastre ai certitudinea aflarii jobului dorit in Belgia, in schimbul unor costuri minime. Suntem printre putinele firme serioase care nu percepem niciun fel de taxa de mediere atunci cand vine vorba despre inscrierea, procesarea si aplicarea in baza noastra de date. Sa ai parte de locuri de munca Groundworker Gent fara comision este cel mai important beneficiu pentru tine. Singura cheltuiala pe care este posibil sa fiti nevoit sa o suportati este costul transportului din Romania spre Belgia, in cazul cand acesta nu este acoperit de catre angajator. Deplasarea se va face doar dupa ce veti fi selectat si cand aveti contractul de munca semnat, situatie in care va trebui sa detineti, eventual, resursele financiare necesare transportului, sederii si traiului pentru prima luna de munca, adica pana ce veti primi remuneratia salariala pentru munca prestata. Exista, insa, posibilitatea ca toate acestea sa nu fie obligatorii, in conditiile in care exista situatii cand intelegerea intre parti presupune ca angajatorul plateste cheltuielile de transport, masa si cazare pentru beneficiarii de locuri de munca Groundworker Gent. Cu Viajobs.eu ai cele mai bune anunturi locuri de munca Groundworker Gent!

Ai mereu cu tine cele mai bune oferte de munca disponibile in Gent, Belgia!
Cu Viajobs.eu ai joburi actualizate in timp real din domeniul Constructii.

Oferte locuri de munca Groundworker Gent

In actuala economie de piata, VIAJOBS este capabila sa imbine cu succes ultimele tehnologii si resursele umane calificate, pentru a-ti prezenta, in timp real si pertinent, cele mai recente oferte locuri de munca Groundworker Gent, concomitent cu disponibilitatea acestora pe piata de profil. Investim mereu in oameni, principala resursa a oricarui business, si suntem mereu gata sa-ti punem la dispozitie in mod gratuit oferte locuri de munca Groundworker Gent, indeplinind toate standardele de siguranta si de protectie a muncii, in conformitate cu normele europene si internationale aflate in vigoare. Compania VIAJOBS este certificata pentru plasarea fortei de munca si detine parteneriate cu angajatorii din Belgia si cu agentiile acreditate pentru plasarea fortei de munca, in acord cu legislatia Uniunii Europene. Dispunem de un sistem informatic automatizat ce ne permite sa iti gasim cele mai bune oferte locuri de munca, cu cele mai atractive recompense salariale. In momentul cand sunteti hotarat ce sa selectati si aveti idee ce anume vi s-ar potrivi cel mai bine, echipa noastra va poate oferi servicii de consultanta, mediere si consiliere, astfel incat alegerea sa va reprezinte, iar eficienta sa dea rezultate multumitoare atat pentru dumneavoastra, cat si pentru angajator. Opteaza pentru oferte locuri de munca Groundworker Gent si ai certitudinea ca personalul nostru calificat si serviciile prestate de noi au ca obiectiv siguranta, calitatea, eficenta si sinceritatea in activitatea desfasurata.
Majoritatea angajatorilor care ofera joburi in Belgia nu cer neaparat echivalarea studiilor din sistemul romanesc, dar exista si situatii cand aceasta se impune, mai ales in cazul atestatelor de calificare si competente profesionale sau al studiilor superioare. Succes!
Informatii suplimentare cu privire la asezarea geografica, locuri de munca, clima, economie, cultura si nivel de trai in Belgia puteti gasi pe Wikipedia.