locuri de munca electrician intretinere Viena

Tara: Austria
Oras: Viena
Salar: Pana la1600 € /luna
Nivel cariera: Entry level / Incepator / Sub 3 ani experienta
Departament: Intretinere
Limbi straine: Engleza | Germana
Comision: 0 (Locuri de munca fara comision si fara taxe de mediere, consultanta, etc)

FacebooktwitterpinterestlinkedinmailFacebooktwitterpinterestlinkedinmail

Pentru a aplica la acest job trebuie să fii autentificat în contul tău de candidat.
Intră în cont Creează cont

Cerinte canditat locuri de munca electrician intretinere Viena

– scoala profesionala, liceu cu profil electric sau alta calificare profesionala in domeniu
– certificare (autorizatie) ANRE constituie avantaj, insa nu este obligatorie
– carnet de conducere categoria B constituie un avantaj
– experienta in posturi similare sau alte locuri de munca electrician intretinere Viena reprezinta avantaj
– rapiditate, manevrabilitate in executia si gestionarea lucrarilor conform standardelor stipulate in contractul de munca pentru locuri de munca electrician intretinere Viena
– seriozitate, corectitudine si punctualitate
– deschis pentru munca in echipa
– rezistenta la stres / munca cu termene limita
– aptitudini in masurarea si determinarea cantitatilor de materiale
– capabilitatea de a gestiona simultan diferite sarcini (multitasking)
– disponibilitate pentru munca in schimburi, insa aceasta cerinta nu este obligatorie

Aplicati la jobul electrician intretinere in Viena si beneficiati de conditiile salariale motivante!
Va puteti imbunatati situatia financiara si conditiile de munca chiar astazi.

Descriere locuri de munca electrician intretinere Viena

– participa la lucrari de instalare si mentenanta – lucrari operative, control periodic sau interventii accidentale
– ofera informatii superiorilor cu privire la stadiul lucrarilor
– realizeaza lucrari de instalare a sistemelor electrice de joasa tensiune – instalatii de joasa tensiune, corpuri de iluminat, tablouri electrice, lumini arhitecturale, etc.
– preia dispozitii de munca conform fisei postului pentru locuri de munca electrician intretinere Viena
– sesizeaza eventualele probleme care pot aparea pe parcursul executiei
– realizarea, la nevoie, bransamente electrice monofazate si trifazate
– mentine legatura cu clientul si cu compania angajatoare
– stabileste solutii pentru diverse probleme
– asigura realizarea lucrarilor planificate respectand tehnologia propusa
– isi regleaza si isi pregateste uneltele pentru munca
– respecta legislatia muncii pentru locuri de munca electrician intretinere Viena

locuri de munca

CAUTA joburi bune si platite bine

Gaseste jobul potrivit pentru tine chiar azi cu Viajobs.eu!

Munca Strainatate

oferte locuri de munca

ONLINE oferte joburi strainatate

Oferte locuri de munca mai simplu decat credeai!

Oferte Locuri De Munca

joburi Austria

Anunt locuri de munca Austria

Anunturi joburi Austria in timp real acum!

Joburi Austria

locuri de munca Intretinere

Joburi Intretinere actualizate

Vezi toate joburile din domeniul Intretinere

Joburi Intretinere

Descriere angajator locuri de munca electrician intretinere Viena

Compania VIAJOBS detine parteneriate directe cu angajatorii din Austria si cu agentiile acreditate pentru plasarea fortei de munca, pentru a avea cat mai usor acces la locuri de munca electrician intretinere Viena. Acest fapt iti deschide in mod gratuit accesul la o gama diversificata de joburi pe piata de profil din Austria, avand totodata oportunitatea de a aplica si activa legal in Viena. Angajatorii din Austria isi doresc un personal capabil sa presteze munca depusa la inalte standarde de performanta. Ei cauta in permanenta muncitori dornici sa lucreze organizat, dispusi la specializare, perfectionare, eficienta si performanta. Cei care ofera posibilitatea de angajare pentru locuri de munca electrician intretinere Viena si alte joburi similare in domeniul Intretinere sunt certificati si autorizati pentru activitatea prestata. Angajatorii din Austria detin o structura complexa, organizata, si sunt mereu orientati spre eficienta si performanta atunci cand anunta posturi libere cu locuri de munca electrician intretinere Viena si inteleg perfect ca fiecare angajat trebuie sa aiba o functie bine definita in cadrul companiei lor, ca fiecare om are un set unic de calitati, abilitati si competente profesionale.

locuri de munca

Acces locuri de munca Austria simplu si rapid!Serviciile noastre de resurse umane interconectate cu tehnologia IT au posibilitatea sa-ti ofere acces la locuri de munca Austria in timp real. Viajobs.eu va faciliteaza accesul spre pietele de munca globale in mod gratuit!
Vezi informatii locuri de munca Austria »

Informatii locuri de munca electrician intretinere Viena

Prin angajatori directi si prin parteneriatele incheiate cu agentiile acreditate din Austria, VIAJOBS ofera servicii de plasare si acces la locuri de munca electrician intretinere Viena. Standardele de siguranta si respectarea drepturilor din domeniu este prioritatea noastra absoluta, ca o companie serioasa si dedicata, astfel ca depunem toate eforturile sa lucrezi intr-un mediu care te apreciaza ca om si angajat. Managementul proactiv si orientarea catre valorile umane ne determina in permanenta sa gasim cele mai bune locuri de munca electrician intretinere Viena, unde sa activezi si sa lucrezi cu incredere si voie buna. Noi, VIAJOBS, iti reamintim in permanenta ca tu, ca si cetatean al spatiului economic european, ai drepturi sigure de munca, calatorie si rezidenta, egale cu ale oricarui alt cetatean al Uniunii Europene. Poti aplica la locuri de munca electrician intretinere Viena, iar noi iti garantam accesul gratuit catre angajatorii de aici. Tehnologia IT de care dispunem si investitiile in capitalul uman calificat ne permit sa actualizam in permanenta joburile disponibile pe piata de profil din Austria, asa incat sa ai certitudinea deschiderii catre informatii locuri de munca electrician intretinere Viena in timp real, atat pentru sectorul privat, cat si pentru sectorul public. Retine ca pachetul salarial poate varia in functie de angajator, de locatie, de numarul de ore prestate, calificare, experienta, abilitati, competente profesionale sau alte criterii economice, dar intotdeauna va fi transparent publicat pe platforma VIAJOBS si prevazut exact in contractul de munca. Interviul si semnarea angajamentului de munca se face fie direct cu ofertantii sau partenerii directi din Austria, fie prin intermediul VIAJOBS, in functie de intelegerile incheiate. Cu Viajobs.eu ai informatii angajari si recrutare personal actualizate!

Locuri de munca electrician intretinere Viena fara comision

Fie ca vorbim despre locuri de munca electrician intretinere Viena, parte a domeniului de activitate Intretinere, fie ca ne raportam la orice alt sector de activitate, profesionalismul si seriozitatea te caracterizeaza pe piata plasarii fortei de munca doar daca te incadrezi in categoria firmelor care lucreaza fara sa perceapa comision. Pentru VIAJOBS, oferirea de locuri de munca electrician intretinere Viena fara comision este unul dintre principiile fundamentale caracteristice procesului sau de activitate economica. Prin serviciile companiei noastre ai certitudinea aflarii jobului dorit in Austria, in schimbul unor costuri minime. Suntem printre putinele firme serioase care nu percepem niciun fel de taxa de mediere atunci cand vine vorba despre inscrierea, procesarea si aplicarea in baza noastra de date. Sa ai parte de locuri de munca electrician intretinere Viena fara comision este cel mai important beneficiu pentru tine. Singura cheltuiala pe care este posibil sa fiti nevoit sa o suportati este costul transportului din Romania spre Austria, in cazul cand acesta nu este acoperit de catre angajator. Deplasarea se va face doar dupa ce veti fi selectat si cand aveti contractul de munca semnat, situatie in care va trebui sa detineti, eventual, resursele financiare necesare transportului, sederii si traiului pentru prima luna de munca, adica pana ce veti primi remuneratia salariala pentru munca prestata. Exista, insa, posibilitatea ca toate acestea sa nu fie obligatorii, in conditiile in care exista situatii cand intelegerea intre parti presupune ca angajatorul plateste cheltuielile de transport, masa si cazare pentru beneficiarii de locuri de munca electrician intretinere Viena. Cu Viajobs.eu ai cele mai bune anunturi locuri de munca electrician intretinere Viena!

Ai mereu cu tine cele mai bune oferte de munca disponibile in Viena, Austria!
Cu Viajobs.eu ai joburi actualizate in timp real din domeniul Intretinere.

Oferte locuri de munca electrician intretinere Viena

In actuala economie de piata, VIAJOBS este capabila sa imbine cu succes ultimele tehnologii si resursele umane calificate, pentru a-ti prezenta, in timp real si pertinent, cele mai recente oferte locuri de munca electrician intretinere Viena, concomitent cu disponibilitatea acestora pe piata de profil. Investim mereu in oameni, principala resursa a oricarui business, si suntem mereu gata sa-ti punem la dispozitie in mod gratuit oferte locuri de munca electrician intretinere Viena, indeplinind toate standardele de siguranta si de protectie a muncii, in conformitate cu normele europene si internationale aflate in vigoare. Compania VIAJOBS este certificata pentru plasarea fortei de munca si detine parteneriate cu angajatorii din Austria si cu agentiile acreditate pentru plasarea fortei de munca, in acord cu legislatia Uniunii Europene. Dispunem de un sistem informatic automatizat ce ne permite sa iti gasim cele mai bune oferte locuri de munca, cu cele mai atractive recompense salariale. In momentul cand sunteti hotarat ce sa selectati si aveti idee ce anume vi s-ar potrivi cel mai bine, echipa noastra va poate oferi servicii de consultanta, mediere si consiliere, astfel incat alegerea sa va reprezinte, iar eficienta sa dea rezultate multumitoare atat pentru dumneavoastra, cat si pentru angajator. Opteaza pentru oferte locuri de munca electrician intretinere Viena si ai certitudinea ca personalul nostru calificat si serviciile prestate de noi au ca obiectiv siguranta, calitatea, eficenta si sinceritatea in activitatea desfasurata.
Majoritatea angajatorilor care ofera joburi in Austria nu cer neaparat echivalarea studiilor din sistemul romanesc, dar exista si situatii cand aceasta se impune, mai ales in cazul atestatelor de calificare si competente profesionale sau al studiilor superioare. Succes!
Informatii suplimentare cu privire la asezarea geografica, locuri de munca, clima, economie, cultura si nivel de trai in Austria puteti gasi pe Wikipedia.