locuri de munca ambalator Marsa

Tara: Malta
Oras: Marsa
Salar: Pana la1100 € /luna
Nivel cariera: Entry level / Incepator / Sub 3 ani experienta
Departament: Distributie
Limbi straine: Italiana | Engleza
Comision: 0 (Locuri de munca fara comision si fara taxe de mediere, consultanta, etc)

FacebooktwitterpinterestlinkedinmailFacebooktwitterpinterestlinkedinmail

Pentru a aplica la acest job trebuie să fii autentificat în contul tău de candidat.
Intră în cont Creează cont

Cerinte canditat locuri de munca ambalator Marsa

– trebuie sa ai abilitati de comunicare pentru a aplica la locuri de munca ambalator Marsa(nivel conversational)
– permis de conducere categoria B constituie avantaj
– persoana flexibila, adaptabila, rezistenta la stres si lucrul cu termene limita
– seriozitate, responsabilitate, proactivitate, orientare spre client
– nivel mediu de cunostinte operare MS Office: Word, Excel(doar la posturile unde este clar specificat)
– atestatele profesionale de calificare va pot aduce escaladarea spre posturi superioare
– experienta in vanzari/achizitii prezinta avantaj
– foarte bune abilitati de organizare a propriei activitati la locuri de munca ambalator Marsa
– persoana dinamica, cu spirit de initiativa
– disciplina, responsabilitate, respect
– adaptabilitate, bun ascultator, perseverent
– limba engleza – nivel conversational(o alta limba straina constituie avantaj)
– cunostinte solide ale principiilor, metodelor si practicilor in gestionarea stocurilor si metodelor de livrare(pentru posturile de coordonare)
– este responsabil pentru derularea contractelor de achizitii si aprovizionare in termenele stabilite cu managementul si echipa de munca(doar pentru posturile decizionale)

Aplicati la jobul ambalator in Marsa si beneficiati de conditiile salariale motivante!
Va puteti imbunatati situatia financiara si conditiile de munca chiar astazi.

Descriere locuri de munca ambalator Marsa

– opereaza si urmareste fluxurile de marfa – ca baza de lucru a activitatii, scopul fiind asigurarea livrarii in timp optim
– mentinerea relatiilor de afaceri cu furnizorii societatii este o cerinta importanta la locuri de munca ambalator Marsa(posturile de coordonare)
– prospectarea depozitului logistic si raportarea situatiei
– identificarea permanenta a potentialilor imbunatatiri
– intocmeste si transmite ulterior documentele specifice
– verifica si se asigura ca documentele / corespondenta ajunge la departamentele corespunzatoare
– respecta cerinta de ordin legislativ si procedural in vigoare, asigurand obtinerea acestora de la emitent conform politicii interne
– prospecteaza, analizeaza si furnizeaza necesarul echipei de vanzare
– prospecteaza in mod continuu departamentele arondate in vederea eficientizarii
– analizeaza si prezinta necesarul stocurilor echipei de achizitii
– stabileste departamentele de aprovizionare si livrarea conform situatiei primite
– locuri de munca ca ambalator Marsa include si evaluarea in permanenta a stocurilor necesare pentru contractarea in timp optim a produselor necesare
– receptioneaza materialele si verifica conformitatea acestora cu documentatia primita

locuri de munca

CAUTA joburi bune si platite bine

Gaseste jobul potrivit pentru tine chiar azi cu Viajobs.eu!

Munca Strainatate

oferte locuri de munca

ONLINE oferte joburi strainatate

Oferte locuri de munca mai simplu decat credeai!

Oferte Locuri De Munca

joburi Malta

Anunt locuri de munca Malta

Anunturi joburi Malta in timp real acum!

Joburi Malta

locuri de munca Distributie

Joburi Distributie actualizate

Vezi toate joburile din domeniul Distributie

Joburi Distributie

Descriere angajator locuri de munca ambalator Marsa

Compania VIAJOBS detine parteneriate directe cu angajatorii din Malta si cu agentiile acreditate pentru plasarea fortei de munca, pentru a avea cat mai usor acces la locuri de munca ambalator Marsa. Acest fapt iti deschide in mod gratuit accesul la o gama diversificata de joburi pe piata de profil din Malta, avand totodata oportunitatea de a aplica si activa legal in Marsa. Angajatorii din Malta isi doresc un personal capabil sa presteze munca depusa la inalte standarde de performanta. Ei cauta in permanenta muncitori dornici sa lucreze organizat, dispusi la specializare, perfectionare, eficienta si performanta. Cei care ofera posibilitatea de angajare pentru locuri de munca ambalator Marsa si alte joburi similare in domeniul Distributie sunt certificati si autorizati pentru activitatea prestata. Angajatorii din Malta detin o structura complexa, organizata, si sunt mereu orientati spre eficienta si performanta atunci cand anunta posturi libere cu locuri de munca ambalator Marsa si inteleg perfect ca fiecare angajat trebuie sa aiba o functie bine definita in cadrul companiei lor, ca fiecare om are un set unic de calitati, abilitati si competente profesionale.

locuri de munca

Acces locuri de munca Malta simplu si rapid!Serviciile noastre de resurse umane interconectate cu tehnologia IT au posibilitatea sa-ti ofere acces la locuri de munca Malta in timp real. Viajobs.eu va faciliteaza accesul spre pietele de munca globale in mod gratuit!
Vezi informatii locuri de munca Malta »

Informatii locuri de munca ambalator Marsa

Prin angajatori directi si prin parteneriatele incheiate cu agentiile acreditate din Malta, VIAJOBS ofera servicii de plasare si acces la locuri de munca ambalator Marsa. Standardele de siguranta si respectarea drepturilor din domeniu este prioritatea noastra absoluta, ca o companie serioasa si dedicata, astfel ca depunem toate eforturile sa lucrezi intr-un mediu care te apreciaza ca om si angajat. Managementul proactiv si orientarea catre valorile umane ne determina in permanenta sa gasim cele mai bune locuri de munca ambalator Marsa, unde sa activezi si sa lucrezi cu incredere si voie buna. Noi, VIAJOBS, iti reamintim in permanenta ca tu, ca si cetatean al spatiului economic european, ai drepturi sigure de munca, calatorie si rezidenta, egale cu ale oricarui alt cetatean al Uniunii Europene. Poti aplica la locuri de munca ambalator Marsa, iar noi iti garantam accesul gratuit catre angajatorii de aici. Tehnologia IT de care dispunem si investitiile in capitalul uman calificat ne permit sa actualizam in permanenta joburile disponibile pe piata de profil din Malta, asa incat sa ai certitudinea deschiderii catre informatii locuri de munca ambalator Marsa in timp real, atat pentru sectorul privat, cat si pentru sectorul public. Retine ca pachetul salarial poate varia in functie de angajator, de locatie, de numarul de ore prestate, calificare, experienta, abilitati, competente profesionale sau alte criterii economice, dar intotdeauna va fi transparent publicat pe platforma VIAJOBS si prevazut exact in contractul de munca. Interviul si semnarea angajamentului de munca se face fie direct cu ofertantii sau partenerii directi din Malta, fie prin intermediul VIAJOBS, in functie de intelegerile incheiate. Cu Viajobs.eu ai informatii angajari si recrutare personal actualizate!

Locuri de munca ambalator Marsa fara comision

Fie ca vorbim despre locuri de munca ambalator Marsa, parte a domeniului de activitate Distributie, fie ca ne raportam la orice alt sector de activitate, profesionalismul si seriozitatea te caracterizeaza pe piata plasarii fortei de munca doar daca te incadrezi in categoria firmelor care lucreaza fara sa perceapa comision. Pentru VIAJOBS, oferirea de locuri de munca ambalator Marsa fara comision este unul dintre principiile fundamentale caracteristice procesului sau de activitate economica. Prin serviciile companiei noastre ai certitudinea aflarii jobului dorit in Malta, in schimbul unor costuri minime. Suntem printre putinele firme serioase care nu percepem niciun fel de taxa de mediere atunci cand vine vorba despre inscrierea, procesarea si aplicarea in baza noastra de date. Sa ai parte de locuri de munca ambalator Marsa fara comision este cel mai important beneficiu pentru tine. Singura cheltuiala pe care este posibil sa fiti nevoit sa o suportati este costul transportului din Romania spre Malta, in cazul cand acesta nu este acoperit de catre angajator. Deplasarea se va face doar dupa ce veti fi selectat si cand aveti contractul de munca semnat, situatie in care va trebui sa detineti, eventual, resursele financiare necesare transportului, sederii si traiului pentru prima luna de munca, adica pana ce veti primi remuneratia salariala pentru munca prestata. Exista, insa, posibilitatea ca toate acestea sa nu fie obligatorii, in conditiile in care exista situatii cand intelegerea intre parti presupune ca angajatorul plateste cheltuielile de transport, masa si cazare pentru beneficiarii de locuri de munca ambalator Marsa. Cu Viajobs.eu ai cele mai bune anunturi locuri de munca ambalator Marsa!

Ai mereu cu tine cele mai bune oferte de munca disponibile in Marsa, Malta!
Cu Viajobs.eu ai joburi actualizate in timp real din domeniul Distributie.

Oferte locuri de munca ambalator Marsa

In actuala economie de piata, VIAJOBS este capabila sa imbine cu succes ultimele tehnologii si resursele umane calificate, pentru a-ti prezenta, in timp real si pertinent, cele mai recente oferte locuri de munca ambalator Marsa, concomitent cu disponibilitatea acestora pe piata de profil. Investim mereu in oameni, principala resursa a oricarui business, si suntem mereu gata sa-ti punem la dispozitie in mod gratuit oferte locuri de munca ambalator Marsa, indeplinind toate standardele de siguranta si de protectie a muncii, in conformitate cu normele europene si internationale aflate in vigoare. Compania VIAJOBS este certificata pentru plasarea fortei de munca si detine parteneriate cu angajatorii din Malta si cu agentiile acreditate pentru plasarea fortei de munca, in acord cu legislatia Uniunii Europene. Dispunem de un sistem informatic automatizat ce ne permite sa iti gasim cele mai bune oferte locuri de munca, cu cele mai atractive recompense salariale. In momentul cand sunteti hotarat ce sa selectati si aveti idee ce anume vi s-ar potrivi cel mai bine, echipa noastra va poate oferi servicii de consultanta, mediere si consiliere, astfel incat alegerea sa va reprezinte, iar eficienta sa dea rezultate multumitoare atat pentru dumneavoastra, cat si pentru angajator. Opteaza pentru oferte locuri de munca ambalator Marsa si ai certitudinea ca personalul nostru calificat si serviciile prestate de noi au ca obiectiv siguranta, calitatea, eficenta si sinceritatea in activitatea desfasurata.
Majoritatea angajatorilor care ofera joburi in Malta nu cer neaparat echivalarea studiilor din sistemul romanesc, dar exista si situatii cand aceasta se impune, mai ales in cazul atestatelor de calificare si competente profesionale sau al studiilor superioare. Succes!
Informatii suplimentare cu privire la asezarea geografica, locuri de munca, clima, economie, cultura si nivel de trai in Malta puteti gasi pe Wikipedia.