Leasing De Personal

Servicii leasing de personal si munca temporara

Informatii leasing de personal

Ideea de leasing de personal este o solutie profesionista si eficienta pentru a acoperi lipsa de personal in perioadele aglomerate de munca sau pentru suplinirea pe perioada determinata a unor angajati. Servicul de leasing de personal numit si munca temporara, este procesul prin care o firma care dispune de resursele umane necesare pune la dispozitia altei companii personalul calificat de care aceasta are nevoie pentru o perioada de timp bine stabilita. In general angajatii au incheiate contracte de munca cu compania care pune la dispozitie personalul si mai putin cu compania caruia presteaza servicii. Exista destule situatii in care aveti nevoie urgenta de personal pentru o perioada scurta de timp insa planul de personal nu va permite incadrarea sau pur si simplu nu aveti suficient timp pentru a va ocupa de toate formalitatile de recrutare si selectie a personalului. Solutia ideala pentru acele situatii de criza o reprezinta serviciul Viajob de leasing de personal.
Va punem la dispozitie o echipa de profesionisti la care puteti apela cu incredere. Viajob se ocupa de toate formalitatile necesare pentru a asigura buna desfasurare a activitatii solicitate cu promptitudine si profesionalism.

Avantaje leasing de personal

Principalele beneficii ale activitatii de leasing de personal sunt: accesul foarte prompt la forta de munca calificata sau necalificata, reducerea costurilor si timpului pentru selectia si recrutarea oamenilor potriviti si serviciile incluse de consultanta fiscala si drept de munca. Utilizarea de leasing de personal da posibilitatea desfiintarii unui post pe care au angajat o persoana prin leasing fara sa suporte consecintele prevederilor legale de incetare a raportului de munca. Un alt beneficiu major poate fi faptul ca o companie isi poate dubla numarul de personal din schema sa, fara sa aiba resursele interne necesare administrarii acestui personal printr-un simplu contract de prestari servicii. Leasingul de personal ofera oportunitatea directionarii acestor cheltuieli catre bugetul de cheltuieli deductibile a companiei. Aceasta oportunitate este de multe ori mai avantajoasa din punct de vedere financiar sau al timpului alocat. De asemenea leasingul ofera posibilitatea inlocuirii rapide pe perioada temporara a unor angajati datorita concediilor de maternitate, de studii, medicale sau de odihna. Sunt acoperite varfurile de activitate cu durata limitata din unele perioade si ofera acoperire legala pentru firmele in curs de infiintare sau care inca nu sunt inca entitati legale in Romania.

Servicii leasing de personal

Viajob ofera leasing de personal de diferite tipuri, contracte si scheme remunerative diverse si fise fiscale avantajoase. Contractul de munca temporara dintre agentie si personal se poate incheia incepand de la o zi si poate fi prelungit pana la 3 ani sau poate fi tranformat mai apoi in contract permanent. Legislatia din Romania nu prevede restrictii referitoare la un numar maxim sau minim de muncitori temporari pe care o persoana fizica sau juridica ii poate inchiria de la una sau mai multe companii ce ofera servicii de leasing de personal. Nu exista incadrari legislative limitative referitoare la raportul numarului angajatilor proprii si cel al angajatilor inchiriati de dumneavoastra, in baza unui contract cu noi.
Viajob va ofera oportunitatea de a transfera angajatii proprii catre Viajob in vederea plasarii acestora in proiecte de munca temporara. Serviciul Viajob de leasing de personal se adreseaza unui spectru larg, de la companii mici pana la grupuri de firme si corporatii si putem acoperi fara probleme intregul registru al locurilor de munca.