Head Hunting Romania

Firme Head Hunting Romania prin servicii Executive Search

Informatii Head Hunting Romania

Serviciile de head hunting sunt cunoscute si sub numele de executive search, acest serviciu consta in recrutarea si selectia specialistilor si personalului de middle spre top din diferite domenii de activitate. Echipa Viajob are la baza o echipa experimentata, ambitioasa si dornica de a va oferii solutii profesionale si de success in recrutare. Suntem flexibili si aplicam metode de lucru moderne in a gasi potrivirea perfecta intre cerintele companiilor si aspiratiile profesionale ale candidatilor. Serviciul nostru bazat pe head hunting Romania sau executive search va propune solutii eficiente si profesionale intr-un termen de timp cat mai scurt cu putinta.
Head hunting nu inseamna un simplu proces de recrutare ce implica doar crearea ofertelor de munca, selectia unor CV-uri, interviuri cu persoanele care se potrivesc profilului si angajarea candidatului potrivit. Acest serviciu este folosit doar pentru pozitiile de middle si top, iar procesul de selectie desfasurandu-se pe o perioada mult mai indelungata, cu multa staruinta si judecata.

Servicii Head Hunting Romania

Puteti apela cu incredere la servicii head hunting Romania cand aveti nevoie de o anumita persoana pe un anumit post si doriti ca acesta persoana sa fie gasita intr-un interval de timp relativ scurt. Cand treceti printr-o perioada de reorganizare si doriti sa schimbati un membru al echipei in conditii de maxima eficienta si confidentialitate. Cand lansati o noua afacere sau o noua ramura de produse sau servicii si doriti sa aveti in echipa dumneavoastra cei mai buni specialisti. Experienta consultantiilor in head hunting face ca Viajob sa fie echipa de care dumneavoastra aveti nevoie deoarece abordarea noastra este cu un maximum de profesionalism in vederea selectarii persoanelor eficiente pe functiile de care aveti nevoie. Serviciul de executive search al Viajobs.eu este recomandat in general in orice situatie, inclusiv acelea considerate extrem de sensibile si in care, din anumite motive, recrutarea pozitiilor este foarte dificila.

Firme Head Hunting Romania

Actiunile pe care Viajob le are in vedere in abordarea proiectelor de head hunting – executive search difera de la caz la caz, dar in mare parte se succed astfel: – cunoasterea cat mai in detaliu a companiei care face recrutarea din punct de vedere al produselor, serviciillor, misiunea firmei, orgaznizare si ierarhie, istorie, industria si contextul pietei din care face parte, etc. Intelegerea detaliata cat si definirea profilului profesional si personal al jobului vacant. Identificarea modelului de leadership, contributia care o aduce in compania client si menirea pentru care se realizeaza proiectul de head hunting – executive search. Cercetarea si cautarea personalului corespunzator profilului dupa strategia potrivita. Evaluarea candidatilor printr-o metodologie si instrumente adaptate experientei si specializarii lor. Prezentarea unei liste cu candidati recomandati postului si organizarea interviurilor.