Formare profesionala

Calificare si formare profesionala

Informatii servicii formare profesionala

Procesul de dezvoltare a resurselor umane este actiunea de instruire a personalului pentru indeplinirea cu brio a sarcinilor. Serviciul de formare profesionala oferit de Viajob va ajuta sa identificati problema privind recunoaşterea tipului de instruire de care angajatii dumneavoastra au nevoie, instruirea tinand cont de motivarea angajatiilor ce sunt supusi formarii. Contractarea serviciilor de formare profesionala implica accesul la tehnici si elemente speciale de instruire cat si un program performant. Evaluarea performantelor resurselor umane cat si a managamentului cat si a celorlaltor componente va ofera informatiile si solutii pentru maximizarea si eficientizarea activitatii desfasurate. Totodata Viajob are in vedere perfectionarea recrutarii, instruirii dar si a programelor de recompensare create în vederea atragerii si dezvoltarii oamenilor cu abilitatile dorite.
Viajob va ofera acele servicii de formare profesionala care asigura dezvoltarea armonioasa a relatiilor corecte si benefice intre conducerea companiei si angajati. De aceea va oferim solutii profesionale in gestionarea conflictelor, consolidarea relatiilor interpersonale sau cu sindicatele (dupa caz), reprezentarea corecta a angajatilor si consilierea angajatilor.

Procesul de formare profesionala

Serviciile de formare profesionala sunt un proces continuu, in asa fel organizate, incat tin seama de miscarile care au loc procesul de schimbare a economiei de piata prezente sau anticipate. Instruirea angajatilor prin metoda implementata de Viajob ofera formare profesionala continua, intarirea relatiilor dintre angajati, imbunatatirea comunicarii interne, lucrul in echipa, antrenarea si motivarea angajatilor spre dezvoltarea institutiei la care lucreaza dar si autodezvoltare. Operatiunile pe care serviciul nostru le are in vedere sunt: ilustrarea problemelor angajarii resurselor umane in cadrul companiilor si organizatiilor, evaluarea rezultatelor privind interviul de angajare, descrierea modalitatilor de intocmire a interviurilor de angajare de succes, modalitatile de orientare si integrare a noilor angajati, instruirea si dezvoltarea angajatilor cat si a aspectelor ce tin de acestea, importanta evaluarii performantelor, metodele corecte de depasire a obstacolelor, aspectele ce tin de recompensarea angajatilor, dar si asigurarea unor relatii productive in raport cu angajatii sau reprezentantii acestora.

Beneficii formare profesionala

Actualitatea si inovatiile schimba permanent informatia tehnologia si managementul, iar de la o zi la alta institutiile si societatile sunt obligate sa-si reconsidere cat mai frecvent politica de resurse umane si de valorificare a muncii. Beneficiile serviciului de formare profesionala sunt multiple si printre ele putem aminti de: adaptarea angajatului la cerintele postului locului de munca, cresterea flexibilitatii si stabilitatii angajatilor, cresterea satisfactiei postului ocupat – in cazul in care angajatii sunt incurajati sa puna in practica cunostintele dobandite, cresterea perspectivelor de promovare a angajaţilor, dobandirea de cunostinte mai avansate si metode moderne de munca, prevenirea riscului somajului, dar si promovarea muncii si dezvoltarea carierei profesionale. Beneficiul major al programul Viajob de formare profesionala este conceput in asa fel incat el nu este in sinea lui o finalitate ci un mijloc care conduce spre finalitate.