Evaluare Personal

Servicii evaluare personal pentru recrutare si angajare

Informatii evaluare personal

Pentru a veni in sprijinul companiei dumneavoastra, Viajob a dezvoltat un sistem de servicii de evaluare personal din care sa poata beneficia atat angajatul cat si angajatorul. Evaluarea personalului contine o serie de etape complexe care va indica nivelul de cunostinte, tipul comportamental, dar si nivelul motivatiei necesare ocuparii unui anumit post. Obiectivul general al Viajob prin dezvoltarea acestui proces este analiza, predictia, informarea si mai apoi posibil schimbarea comportamentelor nedorite in compania dumneavoastra. Prima etapa care o avem in vedere este legata de sistemul de competente ale companiei dumneavoastra pe care urmeaza sa proiectam setul de activitati ale centrului nostru de evaluare. Serviciul nostru de evaluare personal include elemente esentiale ca: teste psihometrice, activitati situationale si interviuri menite sa prezinte intr-un sens larg personalitatea angajatului si potentialul lui in cadrul activitatii in compania dumneavoastra.

Servicii de evaluare personal

Cresterea eficientei in procesul de testare a angajatilor si de selectie a celor mai potriviti va este oferit prin procesul de evaluare personal. Aceste teste includ chestionare de personalitate, interviuri semistructurate, teste de evaluare a abilitatilor generale si specifice dar si a cunostintelor si a experientei acumulate, chestionare de personalitate, teste Checkpoint 360°, etc. Va punem la dispozitie informatia raportandu-ne la scale comportamentale pentru evaluarea stadiului in care se afla angajatul si nivelul satisfacator pentru dumneavoastra. De asemenea aveti acces si la observatiile comportamentale pentru a va informa cu privire la frecventa comportamentelor eficiente, productive dar si a celor neproductive si ineficiente. Serviciul nostru include si evaluarea nepartinitoare a calitatilor si abilitatilor profesionale, individuale si de grup. Instrumentele de evaluare personal pe care Viajob le foloseste sunt alese cu atentie si intotdeauna adaptate cerintelor individuale a organizatiei dumneavoastra.

Beneficii evaluare personal

Beneficiile majore ale serviciului de evaluare personal sunt: cunoasterea lucrurilor care va dezavantajeaza si primirea de consultanta in acoperirea eficienta a acestora, cunoasterea contributiilor angajatiilor dumneavoastra pentru bunul mers al companiei, fundamentarea solida a deciziilor in companie inclusiv cele de recrutare si selectie, identificarea personelor talentate in organizatie care merita a fi promovate, diminuarea fluctuatiei de personal, cresterea motivatiei personalului angajat si oportunitatea fidelizarii acestuia, imbunatatirea comunicarii echipei, valorificarea la maximum a potentialului angajatilor si cresterea performantei echipei, scaderea procentului de aparitie a conflictelor interumane din cadrul companiei, implementarea unui management performant privind resursele umane. Totodata aceasta evaluare este necesara pentru a va putea fundamenta deciziile legate de gestiunea resurselor umane si de restructurarea personalului in situatiile in care este nevoie de : perfectionare, promovare, penalizare, recalificare cat si demitere, etc. Serviciul de evaluare personal va ofera informatii valoroase cu privire la personal, compatibilitatea lui cu compania dumneavoastra, performanta pe job cat si prognoza progresului profesional.