Consultanta Personal

Servicii consultanta personal si management firme

Informatii consultanta personal si resurse umane

Indiferent de departamentul de munca in care activati sau de calibrul afacerii care o conduceti, existenta unui departament specializat pe resurse umane este importanta. Serviciul nostru de consultanta resurse umane va sprijina si va asigura optimizarea si eficientizarea acestui departament. Va oferim solutii si servicii profesionale actualizate pe problemele cu care va confruntati avand in vedere in permanenta ultimele modificari legislative si administrative in vigoare. Viajob ofera servicii de consultanta resurse umane urmarind pana la cel mic detaliu programa legislativa actuala pentru a va asigura alinierea pe toate planurile, treptele si ultimele standarde de pe piata muncii. Toate serviciile de consultanta se desfasoara dupa un plan de actiune stabilit in prealabil, agreat si care satisface cerintele clientului stipulate in contractul de servicii. Acest plan de actiune implica stabilirea procedurilor prin care se va lucra, termenele de predare a muncii cat si alte responsabilitati la care ambele parti se angajeaza a le respecta.

Serviciul de consultanta personal

Destinatia si complexitatea proiectului este factorul in functie de care se hotaraste alocarea echipelor de consultanti. Viajob dispune de specialisti in consultanta resurse umane pe diverse specializari, spre exemplu: specialist in administrare personal si salarizare, specialist in domeniu consilier-juridic si relatiile de munca, specialist in recrutare si dezvoltare organizationala, etc.
Confidentialitatea informatiilor pe durata derularii proiectelor cat si post-proiect este de asemenea una din laturile importante pe care Viajob se angajeaza sa le respecte. Orice schimb de informatii si continut intre Viajob si compania dumneavoastra este pastrat confidential de catre partile ce contracteaza serviciile de consultanta resurse umane. Politica noastra de confidentialitate este una sigura deoarece limiteaza cat mai mult posibil partile direct implicate in proiect.

Avantaje consultanta personal in departamentul de resurse umane

Odata cu incheierea contractului de consultanta resurse umane, vom stabili de comun accord strategia de lucru, termenele limita si responsabilitatile partilor. Serviciile de consultanta resurse umane oferite de compania noastra va pun la dispozitie experti in managementul resurselor umane. Profesionistii Viajob au experienta si va sprijina in elaborarea si implementarea diverselor proiecte de pe piata muncii. Va oferim consultanta pentru: elaborarea de regulamente interne (diverse arii de activitate in comformitate cu legile in vigoare), analiza posturilor si elaborarea fisei postului, audit in registrul electronic de evidenta al salariatilor, elaborarea si distributia de informatii legislative catre abonati, elaborarea organigramei societatilor, intocmirea contractelor individuale de munca cat si specificarea clauzelelor specifice, negocierile cu reprezentantii salariatilor, gestionarea si managementul conflictelor, interpretarea punctuala a diverselor acte normative si aplicarea acestora.