Consiliere cariera

Servicii consiliere cariera si dezvoltare personala

Informatii consiliere cariera

Cand optezi pentru o cariera si te pregatesti pentru aceasta investesti multa energie si speranta. De aceea alegerea corecta a carierei este esentiala pentru a nu pierde startul privind dezvoltarea ta profesionala.Serviciul VIAJOBS de consiliere cariera este menit sa te ajute pentru a-ti dezvolta competentele de care ai nevoie pentru a depasi tranzitia dinspre scoala spre piata muncii. Dezvoltarea competentelor este esentiala si este singura garantie a investitiei tale de timp si resurse in propria persoana. De aceea existenta unor servicii profesionale de consiliere si orientare in cariera este necesara, atat pentru investitia dumneavoastra intr-o directie buna cat si pentru alte beneficii individuale pe care le accesati prin VIAJOBS.
Serviciile de consiliere cariera oferite de VIAJOBS sunt orientate exclusiv catre satisfactia dumneavoastra. Misiunea noastra ca profesionisti este sa contribuim la dezvoltarea maxima a potentialului profesional al oamenilor avand ca punct de pornire abilitatile si aspiratiile lor. Facilitam tranzitia tinerilor catre diferitele nivele ale invatamantului, sustinem cresterea participarii la educatie si ajutam la cresterea angajarilor prin facilitarea accesului catre piata muncii.

Etape in consiliere cariera

Scopul VIAJOBS in serviciul de consiliere cariera este acela de a oferi suport si consiliere profesionala in cariera cat si consultanta in intocmirea CV-ului de angajare, a scrisorii de intentie si de recomandare. Oferim si servicii de consultanta in momentul angajarii pentru a va sprijini in negocierea clauzelor contractuale prezente in contractul de munca. De asemenea beneficiati de asistenta si in cazul schimbarii locului de munca, a demisiei, reducerii sau concedierii.
Prima etapa in consiliere cariera este inregistrarea in baza noastra de date a informatiilor cu privire la preferintele dumneavoastra cum ar fi valorile, interesele, dorintele, calificarea, atestatele dobandite, competentele profesionale, etc. Aceasta etapa este necesarea pentru a va cunoaste mai indeaproape si pentru a putea gasi oportunitatile viabile pentru dumneavoastra. Urmatoarele etape cuprind cunoasterea obiectivelor de cariera pe termen lung cat si etapa propriu zisa de facilitare a procesului de cautare a unui loc de munca cat si luarea deciziei convenabile pentru dumneavoastra. In etapa propriu zisa de cautare, echipa noastra va faciliteaza accesul si va acorda rang de prioritate pentru aplicatile la job-uri din baza de date VIAJOBS.

Dezvoltare personala si consiliere cariera

Nu conteaza situatia in care dumneavoastra va aflati! Chiar daca sunteti student sau profesionist cu ani de experienta sau pur si simplu sunteti o persoana care doreste sa gaseasca si sa avanseze profesional in cariera potrivita, echipa noastra cu experienta in consiliere cariera are posibilitatea a va facilita parcurgerea mai usoara a acestui drum anevoios. Consilierii nostri cu experienta in consiliere cariera iti pot oferi cu siguranta ajutor daca: esti somer, proaspat absolvent, esti nesatisfacut de locul de munca actual sau simti ca nu ti se potriveste, ai probleme dese cu colegii sau superiorii, ai dificultati de adaptare la locul de munca, simti nevoia unei schimbari in privinta carierei, esti nemultumit de situatia financiara actuala, nivelul de stres este prea mare, conditiile normale de munca nu se respecta, lucrezi intr-un mediu nesanatos, iti doresti sa iti dezvolti noi abilitati, iti doresti intocmirea unui CV si scrisoare de intentie in mod profesional, iti doresti sa te pregatesti corect pentru un interviu, vrei sa inveti cateva tehnici eficiente in luarea deciziilor importante, etc.